Här kommer ett gluten- och mjölkfritt recept på något som jag älskar – tunnbröd- och tortillas (tacobröd). Det är inspirerat av fantastiska duktiga Nillas Kitchen men jag har gjort justeringar för att få upp fetthalten en aning. Hoppas de ska smaka! Min son äter dem rätt upp och ner. Min pojkvän med smör (vilket är supergott) och jag brer gärna på ett lager jordnötssmör och skivad banan, eller äter dem som tacobröd och kebabbröd.

TUNNBRÖD & TORTILLA
ca 10-15 bröd
3,5 dl vatten
1/2 tsk salt
0,5 dl kokosolja
2 dl bovetemjöl
2 dl majsmjöl (till degen) + 1-2 dl till utbakningen (alltså inte i degen)
25 gram fiberhusk
Blanda ihop de torra ingredienserna först och häll i vattnet och därefter kokosoljan. Blanda väl och låt stå och svälla i ca 15 minuter. Kavla sedan ut och använd resterande majsmjölet för att få det att sluta kladda. Kavla dem runda och platta och stek dem sedan i en torr panna på medelhög värme.