Denna älskade rätt skulle jag kunna äta dagligen. Inspirerad ifrån min favoritrestaurang på Bali så har jag gjort en egen variant som jag inte kan få nog av. Äggwrappen (går också att använda min brödiga wrap – recept finns här) omsluter en grymt god kycklingröra med curry, cashewnötter och russin. Passar utmärkt som både lunch och middag. Den är riktigt låg i kolhydrater, men hög i protein och bra fett, utan gluten och mjölk – vilket gör den supernyttig. Och då den äts kall är den perfekt att ta med i lunchlådan till jobbet.

ÄGGWRAP
2 ägg
1 msk kokosmjölk/nötmjölk
1 krm salt
peppar
Olja att steka i
Mixa allt till en jämn smet och stek i en stekpappa (försök få den att täcka hela pannan). Låt svalna helt.
KYCKLINGCURRYRÖRA
1 stekt kycklingbröst (skuren i små bitar) 
1 dl majonnäs
1 dl hackade cashewnötter
0,5 dl russin
1,25 tsk curry
knivsudd -0,5 krm cayennepeppar (smaka av efter önskad styrka)
salt och peppar
 
Rör ihop majonnäs, cashwenötter, russin, curry, cayennepeppar, salt och peppar till en smet. Smaka av styrkan i curry och cayennepeppar, tillsätt mer efter smak. Rör i kyckling.