För ett par veckor sedan bjöd min fina vän Michaela mig på en megabuffé av nyttiga godsaker (ja, hon kan hon!) – varav en av alla underbara ting var mandelkulor med choklad. Så här kommer ett fantastiskt recept på dessa nya favoriter (perfekt till julbordet) som jag har modifierat rätt rejält. Prova prova prova – och lämna gärna en kommentar om hur ni gillade dem! Chokladen kan man skippa eller göra egen raw, jag väljer Vivaldis 92%-iga med kokossocker (vegansk). Sååå goda!

MANDELKULOR MED CHOKLAD
ca  24 stycken
1 dl mandelsmör
2,5 dl mandelmjöl
0,3 dl honung/agave/lönnsirap
1 msk kokosolja
2 tsk vaniljpulver
1 stor nypa salt
choklad att smälta över
Mixa mandelsmör, mandelmjöl, honung/agave/lönnsirap, kokosolja, vaniljpulver och salt till en jämn smet. Rulla till kulor och ställ in i kylen. Smält choklad och ringla över. Njut!!!