Ni vet när man snubblar över ett företag, koncept eller produkt som sticker ut sådär härligt fint? När jag gör det så får jag alltid en sådan jättelust att vilja tipsa hela världen om det. För att jag vet hur viktig mun-mot-mun-metoden är för oss företagare och när ett företag är riktigt bra så vill jag sprida det budskapet vidare. Yogia är ett perfekt exempel! Med ett fantastiskt brett sortiment av alltifrån kläder, smycken och superfood till yogamattor och tavlor så har Katarina lyckats bygga en webshop med allt du behöver för din yogastund (och även för dig som inte yogar). Och inte nog med det så har hon en helt makalös bra kundservice, något som jag värderar väldigt högt!

Så två varma tips till er idag är 1. besök Yogia.se och sist men inte minst 2. investera i ett par yogatights från Dharma Bums… De jag har på bilden heter Crafted floral (adlink) och är inte bara superfina på utan så himla sköna! Utan tvekan de bästa jag någonsin testat och värd varenda krona! Så tips, tips!

Bildresultat för dharma bums crafted floral
i samarbete med fantastiska Yogia