Organic By Mommy

Happy food instead of crappy food

VÄLKOMMEN TILL ORGANICBYMOMMY.SE

Efter att nu nu ha 5000-10 000 unika läsare i veckan så tog jag mig äntligen tiden till att piffa till Organic By Mommy med en flytt till .se-domän och därmed lägga alla recept i kategorier så att de blir enklare att hitta. Under tiden insåg jag hur stor recepthögen har växt sig (!) och hur många godingar man lätt glömmer bort. Tips! Saknar du inspiration – kika igenom arkivet som fylls du på, på ett kick!

Mitt mål är fortsätta boosta med hälsorecept och hälsopepp! Då inga kommentarer följde med i flytten så hoppas jag att ni är flitiga med att lämna nya under de receptinlägg ni använder. Det är så otroligt kul att få er feedback och även låta framtida läsa andras betyg innan de bakar något. 🙂

Ha en fantastisk dag och välkommen!

 

Föregående

EKOLOGISKA TRÄLEKSAKER

Nästa

RAW SNICKERS BARS

2 Kommentarer

  1. Josefine

    Det går inte att söka/hitta arkiv eller kategorier via mobil. (Inte min iPhone 6 iaf)

    • organicbymommy

      Sökfunktionen hittar du längst upp till höger i form av ett förstoringsglas på iphonen, medan kategorierna tyvärr bara går att komma åt via en dator. Kram Louise

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén