Organic By Mommy

Naturlig mat för alla, hälsa & feel good

MANGO- & CHIAPUDDING (raw & vegansk)

God morgon fina ni! Idag ska jag och min fina sambo rymma iväg på lite egentid ihop. Innan vi beger oss tänkte jag lägga in ett härligt recept på perfekt frukost, mellanmål eller fika och speciellt passande med sina fina gula färg nu till påsk. Den är mejerifri och passar även utmärkt för dig som äter veganskt, paleo eller LCHF med frukt!

MANGO- & CHIAPUDDING
3 portioner

3 dl vegetabilisk mjölk (såsom havre, cashew eller mandel – jag använder kokosmjölk 1/4 och vatten 3/4 som jag mixar till en slät mjölk)
4 msk chiafrön
en nypa vaniljpulver

1-2 mangofrukter

Börja med att stavmixa mjölken med chiafrönen och vaniljpulvret i ett stort glas. Låt stå i minst 30 minuter innan du rör om chiapuddingen med en sked. Stavmixa mangon i ett nytt glas till en puré. Ta fram små fina serveringsglas och varva chiapudding med mangopuré. Toppa gärna med lite kakaonibs eller torkad kokos. Njut!

Föregående

REMINDER

Nästa

KVALITETSTID I STOCKHOLM

2 Kommentarer

  1. Bea

    Fryser eller kyler du dessa innan du äter? 😊

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén