När vi i vintras förstod att vi skulle få äran att få en liten sensommarbebis så började kommentarerna om hur jobbigt det är att vara gravid på sommaren att hagla över oss. Att en gravidmage som extravikt under sommarvärmen är motsatsen till optimalt. Haha, jag älskar föreställningen om vad som är ”optimalt” i vårt samhälle och hur vi ofta vill jämföra det vi har med just det. I min värld känns det helt magiskt optimalt att få den obeskrivliga turen att få bära ytterligare ett barn, wow liksom! Att det blir över årets varmaste dagar, må så vara. 🙂 Jag försöker att inte tänka på allting som kan vara jobbigt, utan snarare fokusera helt på allt som är bra – som att man får njuta av att ha en fin gravidmage i baddräkt till exempel! Mina baddräktsfavoriter är från märket Mamalicious och kommer från härliga butiken  STELLARIS (klicka för att komma till webshoppen – adlink) som är fylld med fina badkläder och kläder för både gravida och ammandes! Dessutom har de -25% på alla badkläder under hela helgen så passa på att fynda hem sommarens finaste badpärärlor!

I samarbete med underbara Stellaris