Nu är det 1,5 månad sedan vår fantastiska hälsohelg gick av stapeln i Björnviken, tre himmelska dagar med yoga, nyttig mat och föreläsningar med stort hälsofokus i en underbar miljö. Och sedan dess har jag varit ivrig på att få tipsa er om platsen som vi hade äran att få vara på, då det nämligen är ett hotell öppet året om, gömt som en liten pärla utanför Norrköping i riktning mot Stockholm. Så nu äntligen är det dags!

Precis vid Bråvikens kluckande vatten ligger Björnvikens Säteri och Logi, ett blomsterhotell med varm själ och helt otrolig atmosfär. Björnviken drivs av paret Wallstedt, ett par som har tagit tillvara på känslan från 1700-talet och samtidigt förgyllt hela området med modern charm och en genuin känsla av avkoppling och härlig energi. Från första stund som jag klev ur bilen i våras (under min jakt på ett passande hotell för min hälsohelg) så föll jag pladask. Känslan stärktes ytterligare när jag gick omkring inne i byggnaden, och när sommaren väl kom och då våra tre dagar boendes på platsen var över så ville jag inte åka därifrån. Jag fullkomligt älskar läget, den lummiga trädgården, närheten till havet, den varma känslan som fyller huset, de underbara hotellrummen och inte minst världens bästa värdpar. Jag älskar nämligen riktigt bra och personlig gästservice, och det lyckas de med till punkt och pricka!

Ja, ni hör ju – jag är förälskad i platsen och ser så mycket fram emot att få komma tillbaka och njuta av dess energi. Tills dess vill jag lyfta fram det och tipsa om det till er, för jag kan verkligen se hur många mysiga stunder på tu man hand eller med familjen spenderas här. Bara vid tanken på hur härligt det måste vara att ta en krispig höstpromenad efter en god natts sömn i deras sängar får mig att vilja boka in mig och Simon direkt. Ni hittar mer information om Björnvikens säteri här och för bokning här.