Dessa pizzabullar är alltid populära här hemma! De är riktigt goda, enkla att göra, glutenfria och mättande. Perfekt som mellanmål, mat eller klassisk matsäck. Går bra att frysa och är LCHF!

PIZZABULLAR
ca 18 stycken

BOTTEN
5 ägg
150 gram färskost
3 msk fiberhusk
1/2 dl durramjöl eller mandelmjöl (obs! mandel för LCHF)
2.5 tsk bakpulver
5 dl riven ost
PASSERADE TOMATER + VALFRIA TOPPINGS

Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen fluffiga i ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna, vispa ner färskost, riven ost och de torra ingredienserna. Bred ut smeten på bakplåtspapper och använd plastfolie över för att kavla ut den. Dra sedan bort plasten! Förgrädda botten i ca 10 minuter eller tills den fått gyllenbrun färg (obs! hål koll!). Höj ugnsvärmen till 225 grader. Bred ut tomatsås (jag använder passerade tomater), sprinkla över dina toppings och riven oss. Rull sedan ihop den med hjälp av bakplåtspappret (så som med rulltårta). Skär i ca 10-12 mm breda skivor, lägg direkt på plåten och strö över riven ost. Grädda i ca 10 minuter eller tills bullarna har fått fin färg. Går fint att frysa!