Organic By Mommy

Happy food instead of crappy food

MINA FAVORITRECEPT I JULKÖKET!

ÄNTLIGEN TID FÖR JULBAK! Självklart är flera goda nyheter i den juliga receptbanken på gång, men tills dess så ska ni få ta del av ett urval av alla de godsaker som passar extra bra nu till jul! Hoppas det ska smaka!

Underbara lussekatter (LCHF + PALEO)
Godaste lussekatterna utan mjölk/gluten/vitt socker/nötter

Drömkola med nötter & havssalt


Rockyroad

Raw chokladfudge med jordnötssmör

Saffransbullar med mandelmassgömma

Galet goda kardemummabollar

Raw saffrans- & vaniljcheesecake på pepparkaksbotten

Perfekta pepparkakor

Raw pepparkaksbollar
Saffranspannacotta

Föregående

EKOLOGISKT GLIDMEDEL

Nästa

JULKLAPPAR TILL MIG SJÄLV

2 Kommentarer

  1. Jenni

    Hej. Jag gjorde ringblomsolja efter det ”typiska” receptet, och undrar vad som gick fel, då oljan är grön?? Blommorna var hela torkade blommor från hälsokostaffären. Var det det som var problemet, att det var hela blommor och inte bara kronbladen? Någon stjälkbit som av misstag hamnat där? Går den oljan att använda överhuvudtaget eller är det bara att börja från början?

    • organicbymommy

      Hej Jenni, vad spännande! Ska blommorna innehålla enbart blomma ( det finns flertalet som säljer torkade blommor med tillsatser som bla doftarom etc..)? Och jag kan inte tänka mig att det kan vara någon fara, är du osäker på blominnehållet så slå en signal och fråga hälsokosten. Men det bör inte vara någon som helst fara! Lycka till!

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén