Organic By Mommy

Happy food instead of crappy food

JULKLAPPAR TILL MIG SJÄLV

I år blev november och december de mest hektiska månaderna på jobbfronten och därför har jag klickat hem de flesta julklappar på nätet när barnen somnat, så smidigt! Och såklart har jag även handlat några trevliga paket till mig själv. Idag landade ett av paketen, från min absoluta favoritbutik när det kommer till yoga – Yogia (annonslänk)! Inte nog med att de har världens bästa kundservice, supersnabb frakt och slår in varje beställning himmelskt fint, de har dessutom ett otroligt stort utbud av allt man kan tänkas behöva inom yoga (eller om man helt enkelt älskar underbara träningskläder)! Till årets Mexikoresa i januari invigde jag mina första Dharma Bums yogaleggins (efter starka rekommendationer från mina yogalärare på Bali) och sedan dess har jag gått och trånat efter ytterligare ett par, denna gång med rackarns läckert mönster med körsbärsblommor. Plus en ursnygg topp från Yogias egna kollektion skapad av tencel fiber (ett naturligt, miljövänligt och slitstarkt material av cellulosa från snabbväxande träslag, bland annat eukalyptus som odlas på hållbara skogsplantager).  Perfekta julklappar till mig själv då jag drar igång mina yogaklasser igen i början av januari!

Föregående

MINA FAVORITRECEPT I JULKÖKET!

Nästa

NÅGOT STORT PÅ GÅNG

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén