Organic By Mommy

Happy food instead of crappy food

VINTERLAND

Ah vilken helg! Precis som planerat kopplade jag ner alla sociala medier och bara njöt av familj, natur och vila. Och en hel del brownie åts (ljuvligt recept hittar ni här), vi kom ifatt här hemma, snölek och god mat. Men även lite dagdrömmande av framtidsplaner, något som alltid sker med närhet till handlingsplan och därför alltid är så spännande. I år blir hälsoeventen i Sverige och Mallorca, mest för att det är enklast nu när barnen fortfarande är så små. Men min plan är att fortsätta maxa dem med så mycket inspirationskraft som möjligt och sedan sprida ut dem över jorden. Finns det någon härlig plats dit ni skulle önska att mina hälsoresor blir i framtiden? Och finns det något speciellt innehåll som ni skulle vilja se på upplägget? ♥ Ha en fantastisk kväll!

Föregående

FREDAGSLISTAN

Nästa

VÄNNER SÖKES!

  1. Pernilla

    Hej! Är nygravid och funderar kring vad som är ok att smörja in sig med och inte under graviditeten. Använder bara så naturliga produkter som möjligt och gärna ekologiska. Har läst att vissa eteriska oljor ska undvikas, men blir inte klok på vad som är ok? Tråkigt att smörja med något som inte luktar någonting alls… Har du några kloka tankar kring detta? Är produkter med lavendelolja ok?

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén