I samarbete med Bodystore.se (klicka här för att komma dit)

God morgon bästa ni! Här kommer veckans bästa tips: -20% på ALLT på Bodystore (som enligt mig är Sveriges bästa hälsokostbutik på nätet)! Hur grymt är inte det?! Klicka här för att ta del av kampanjen och glöm inte att uppge koden MARS20 när du kommer till kassan, så dras rabatten av!

Jag älskar att fynda loss bland alla hälsoprodukter (brukar alltid ha en lista med saker jag passar på att bunkra upp med när det är kampanjer) och kommer som vanligt handla kosttillskott, mjöler, livsmedel, baksaker, glutenfri pasta, shampoo och balsam (klicka här för att se de jag använder – jag brukar alternera bland de olika sorterna för hårets skull men återvänder alltid till Jojoba och Watermelon som är mina favoriter) och superfood-pulver.

Här hittar ni mina tips på kosttillskott och skafferivaror/mjöler till hälsosammare bakning. Perfekt att passa på att bunkra upp! ♥ Rabatten slutar gälla på söndag den 18/3 klockan 23:59. SKYNDA ATT FYNDA! ♥ Klicka här för att komma till Bodystore!

https://i0.wp.com/www.gymgrossisten.com/bilder/gymgrossisten/Affiliates/General/General_300x250_BSSE.gif?resize=495%2C415&ssl=1