Det är verkligen så obeskrivt häftigt att se hur ni ständigt växer i läsarantal här på bloggen! Och desto häftigare är det att få höra ifrån er, jag älskar era mail, kommentarer och meddelanden. Att få ta del av era åsikter och feedback, det är ju trots allt det som är en av de viktigaste i grundstenarna i att bygga upp plattformen Organic By Mommy. Det tillsammans med vikten av att det jag gör alltid måste vara genuint från mitt håll. OBM är så mycket mer än bara ett konto på sociala media, det är en ovärderlig möjlighet att få nå människor med mitt ”purpose” i livet: att få vägleda och hjälpa människor till en starkare hälsa, en hållbar livsstil i balans och därmed ett djupare välmående. Efter två år når jag numera över tiotusen personer i veckan, ändå har jag bara börjat och jag tror nämligen att så länge det jag gör är äkta och känns roligt så kan jag nå hur långt som helst. Därför skulle jag nu vilja be just dig som läsare att dela med dig av vad just dina tankar och upplevelser av bloggen är, som ett värdefullt sätt för mig att fortsätta växa och nå er läsare! Jag skulle uppskatta det så mycket om du tog ett par minuter av din dag idag och fyllde i formuläret här nedanför (givetvis kan du vara anonym). Tack finaste ni!♥