Äääntligen kan jag berätta vad det är för spännande samarbete som jag har varit med och planerat i över fyra månaders tid! Något som kittlar sådär härligt bara vid själva tanken! I vintras blev jag nämligen kontaktad av resebolaget Ving som frågade om jag var intresserad att tillsammans med dem ta fram en inspirerande yogaresa där man kan kombinera yoga med solsemester – och om man vill, även ta med sig familjen. Hör ni hur fantastiskt det låter? Det är verkligen något visst med att få åka iväg och yoga vid havet och låta sig fyllas med inspiration, helt utan de krav och sysslor som finns på hemmaplan. Men som förälder tycker jag att det är klurigt hur man ska kunna kombinera yogaresor med sitt familjepussel… Well, vad sägs om att ta med familjen till Thailand i mörkaste november på semester och samtidigt få njuta av energigivande yoga, lugnande avslappningsmeditation och kraftfulla inspirationsstunder om mindfulness och personlig utveckling?  Tillsammans har vi skapat en resa av spännande mix mellan solsemester och andrum för fysisk, mental och själslig utveckling. Där jag bjuder in till dagliga yogaklasser och stärkande inspirationsstunder på stranden! Som jag längtar!

När: 7-22 november 2018 (själva yogaveckan är mellan 8-14 november och du kan välja att åka hem den 15 eller stanna ytterligare en vecka på semester för enbart 850.- extra)
Var: Emerald Beach Resort & Spa, Khao Lak
Pris per person: 1 vecka från 15.050:-, 2 veckor från 15.900:- (medresenärer som inte deltar i yogaveckan betalar mindre och bokas samtidigt)
Inkluderat i resan: Direktflyg, del i dubbelrum med hotellfrukost, 10 yogaklasser, 3 inspirationsstunder, transfer t/f hotellet, mat ombord på planet.
Enkelrum från: Från 2.250:- per vecka
Avresa från: Stockholm
Obs! Lån av yogamatta ingår ej!

Mer om resan

Under sju dagar varvar jag mellan fysiska och lugnare yogaklasser på stranden och inspirationsstunder med temat ”en näringsrik livsstil”. Där bjuder jag in till ny kunskap och smarta verktyg, men även individuella övningar som ger en inblick i vad just du behöver och måste förändra för att uppnå din optimala hälsa, potential och balans. Vi kommer beröra viktiga ämnen som ingår i helhetsbilden av ett hållbart välmående. Vilket jag anser är en av de största grundstenarna när du bygger en stark helhetshälsa.

Denna resa kommer inte inkludera min matlagning, men det är mycket möjligt att någon naggande god rawfoodboll hittar dit ändå…

Du kan välja att åka på själv, med en vän eller ta med din familj som då njuter av semester på det fantastiska hotellet mitt på stranden! Resan går även att boka som en 1-veckas resa, men med begränsat antal platser, annars fortsätter resan ytterligare en vecka efter yogaveckan, där du fortsätter att bo på hotellet i egen semesteranda!

Mindful Vinyasayoga

Vinyasayoga är en dynamisk form av yoga som härstammar från hathatraditionen och där de olika positionerna binds samman med rörelsesekvenser till olika serier. Övningarna stärker musklerna och gör dem rörliga, smidiga och mer flexibla. Samtidigt som sinnet stärks och dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet. Louise bygger sina yogaklasser med olika tempon och ger balans mellan det intensiva och stillsamma avkopplande. Vare sig du är van yogautövare eller aldrig tidigare har testat så är du välkommen, Louise anpassar klasserna efter deltagarna.

Hotellet

Emerald Beach Resort & Spa är ett modernt och barnvänligt hotell direkt vid havet i Khao Lak, ett par kilometer utanför centrum. Hotellet är vackert inbäddat i tropisk grönska och består av nio rumsbyggnader och flera villor som är byggda runt en konstgjord damm. Vid de två härliga poolområdena trivs hela familjen och i den ena poolen finns en liten vattenrutschbana för de allra minsta barnen. Hotellets trevliga restaurang serverar läckra fisk- och skaldjursrätter samt traditionell thailändsk mat. När du inte slappar vid solen kan du som vill, slipa på formen i hotellets snygga gym.

8 november
16:00-17:30 – Yoga

9 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Inspirationsstund Näringsrik livsstil

10 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Yoga

11 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Inspirationsstund  Näringsrik livsstil

12 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Yoga

13 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Inspirationsstund Näringsrik livsstil

14 november
07.30-09.00 – Meditation & yoga
16:00-17:30 – Avslutande yoga

Miljökompensation

För mig är det viktigt att miljökompensera flygresorna och jag har därför valt att plantera 10 stycken träd i Afrika (vilket är bland det absolut bästa du kan göra för miljön) genom Vi-Skogen per anmäld deltagare.

För att boka

På tisdag släpper vi platserna till resan (mer info kommer då här på bloggen), men du kan redan nu lämna din mailadress här nedanför för att då få en direktlänk till bokningssidan.

Dubbelrum på översta våningen