Då har vi äntligen släppt yogaresan till Thailand. Mer info om hotell och resa hittar ni här- och det är även där ni bokar själva resan (både till er som deltagare och till ert resesällskap) : https://www.ving.se/traningsresor/yogaresa-thailand-november . Det ska bli så fantastiskt roligt att tillsammans med Ving få skapa reskonceptet solsemester + yogaresa. Att bo på deras härliga hotell och få utrymme för att spendera tiden som man vill, ensam, med sällskap eller familj, och sedan ändå mötas upp två gånger dagligen i en vecka för att stärka kropp och sinne.. Vilken mix, vilken energiboostande kombo! Denna gång kommer jag inte hålla i workshops med bakning/matlagning eller servera min typ av mat, istället ska det bli så roligt att få mötas på ett personligt plan på yogamattan och i mina kraftfulla inspirationsstunder. Hälsa handlar ju trots allt om så mycket mer än mat och träning, även om de är två enormt viktiga delar. Det handlar i att landa i att kunna se hur man lever sitt liv och hur man vill leva sitt liv, i att identifiera vad som stjäl ens tid och energi – respektive ger dig! Det är A och O om man ska kunna skapa en hållbar livsstil med de inslag och vanor man önskar, och det är just det vi ska vaska fram i november. Hoppas vi ses!

Khao Lak - Den vackra, kritvita White Sand Beach